aktualne

Ovocné octy pro znamenitou chuť pokrmů

Přírodní ovocné octy do pokrmů teplé a studené kuchyně
Přírodní ovocné octy z Bzence se vyrábějí z bílého vína, červeného vína a jablek. Vyzkoušejte postupně všechny druhy ovocných octů a experimentujte s chutí pokrmů. S ovocnými octy nepokazíte žádné jídlo a výsledek bude vždy na jednotku. S jakými druhy octů dochutíte pokrmy?

Bzenecká ovocné octy pro
Bzenecká ovocné octy pro
ZDROJ Bzenecká OVOCNÉ octy
Jablečný vinný ocet pro zdraví i báječnou chuť pokrmů
O jablečném vinném octě je známo, že pomáhá dosáhnout vysněné váhy a udržet štíhlou linii. Celkově prospívá lidskému zdraví, a navíc skvěle chutná. Nakapejte ho do různých salátových zálivek, marinád, salsy a dipů. Už si nebudete umět představit saláty a zeleninové pokrmy bez bzeneckého jablečného octa. Použijte ho i do moučníků, pokrmů asijské kuchyně, marinád na kuře nebo do zdravého jablečného koktejlu.

Bílý vinný ocet pro milovníky středomořské kuchyně
Žádný středomořský pokrm se neobejde bez bzeneckého bílého vinného octa. Přírodní ocet dochutí pokrmy z ryb, mořských plodů a drůbeže. Pozvedne chuť zeleninových salátů a ovoce a doladí marinády. Přidejte jej také do jarních polévek, koprové omáčky, kulajda a zavařených dobrot.

Čtěte také:

Pleťové masky podle nejmodernějších výzkumů: Odstraněním odumřelých buněk omládnete o pár let

Bzenecká ovocné octy pro
Bzenecká ovocné octy pro
ZDROJ Bzenecká OVOCNÉ octy

Červený vinný ocet k zelenině i masu
Představte si lahodnou chuť pečeného bůčku ochuceného Bzenecká červeným vinným octem. Také se vám sbíhají sliny? Přestaňte odolávat pokušení a rozšiřte sbírku dochucovadel o červený vinný ocet. Zvýrazní chuť masa, omáček, dresinků a salátových zálivek. Perfektně souzní s červenou řepou, dipy, marinády, čatní a gazpacho polévkou.

Bzenecká ovocné octy pro
Bzenecká ovocné octy pro
ZDROJ Bzenecká OVOCNÉ octy
Online kuchařka s báječnými recepty
Stáhněte si na internetu online kuchařku s recepty, které obsahují Bzenecká octy. Vyzkoušejte originální recepty od šikovných food blogerek a poznejte tradiční recepty pro nakládání a zavařování. V knize nechybí obrázky hotových pokrmů, při kterých prohlížení se vám budou sbíhat sliny. Kuchařka vyšla u příležitosti oslav 100 let octa z Bzence!

- Komerční sdělení -PR články

Další články autora